Warta Industri

  • Sajarah jeroan

    Sejarah Petinju Celana Dalam Pria 1970-an lan 1980-an Kapentingan komersial ing olahraga tegese celana jero pria dadi nambah awak lan kaya desain wanita, gaya paling anyar lan paling monjo meh ora mulus.Tali kasebut wis ...
    Waca liyane
  • Jinis jeroan

    Sandhangan jero yaiku sandhangan sing dianggo ing sangisore sandhangan njaba, biasane kontak langsung karo kulit, sanajan bisa uga ana luwih saka siji lapisan.Padha digunakake kanggo njaga sandhangan njaba saka rereget utawa rusak dening excretions awak, kanggo ngurangi gesekan saka outerwear marang kulit, ...
    Waca liyane