Desain Drawing Custom Pria Boxer Underwear Polyester Digital Print Briefs Produsen

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Rincian cepet

jinis kelamin wong lanang
Gaya produk Boxer
Sampel Custom Dhukungan
Desain Digital print kartun lucu wong lanang
Tipe Rise U-tas klasik
Layanan Kita Custom lengkap lan jinis cara printing bisa dipilih miturut panjaluk sampeyan

Video

Packaging & Pangiriman

Rincian kemasan:Polybag / Karton Box utawa minangka dibutuhake

Pelabuhan:XiaMen / ShenZhen / Shanghai

Lead Time:

Jumlah (Barang)1 - 199200 - 1999>1999Est.Wektu(dina)1525Kanggo rembugan 1-48 49-999 >999
wetan.Wektu (dina) 15 25 Kanggo rembugan

Deskripsi Produk

19

- Kualitas terjamin
- Low MOQ dibutuhake
- Polyester / Spandex
- Dibangun Idea Panjenengan
- Print Pola Sublimasi

39

*Logo merek dagang pribadi: Dhukungan
* Layanan Door to Door: Dhukungan

* Dawane: Desain Sedheng-Dawa
* Desain lan Werna: Kabeh Dhukungan

36
37
38
41
42

Gambar rinci

39

Pinggang Stretchable.

43

Kering Lan Kelangan U-tas

44

Kain Ora Pilling

Informasi ukuran

Perawatan ngumbah
* Bisa dicuci nganggo mesin (Rekomendasi Cuci Tangan)
* Cuci Tangan Dingin / Ora Ana Pemutih / Gantung Kering

Bagan Ukuran Desain Iki

Hcd15648981d14de0bb696f22b6a13eb8h
CMS
SIZE CHART
S
M
L
XL
XXL
A
1/2 pinggang
32
34
36
38
40
B
ikat pinggang
4
4
4
4
4
C
dawa metu
24
25
26
27
28
D
iku
21
22
23
24
25
E
munggah ngarep
21
22
23
24
25
F
Mbalik Munggah
22
23
24
25
26

Kemasan Produk

H05bcf9e6637140299d23ef38036e5907b

Wektu Pangiriman

1. Miturut Kurir
Dikirim dening Kurir - 4-7 dina kerja, sampeyan bisa entuk rega diskon khusus saka FedEx, DHL, TNT, UPS.
2. Miturut Air
Bisa nampa barang kasebut kanthi cepet (7-10 dina), nanging sampeyan kudu mbayar bea lan biaya agen impor nalika barang teka ing bandara.
3. Miturut segara
Jas Pangiriman sing sithik lan pangiriman alon (30-40 dina miturut).Cocog kanggo jumlah gedhe lan barang sing ora penting.
4. Kanthi Sepur
Biaya transportasi luwih dhuwur tinimbang angkutan laut, luwih murah tinimbang angkutan udara.Wektu pangiriman (15-20 dina).dening Sepur diwatesi kanggo negara
karo jalur sepur.

Pambuka perusahaan

saf
Hce709a3172b64a9e8c9cd3525888a57cV
H96b8b8af990a4f3a96d1f9eb3393a835m
H034b236e1bd446f9bb84f1f44a18e46fg

FAQ
Q1: Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?
A: Kita duwe perusahaan dagang lan pabrik garmen dhewe.

Q2: Kepiye sampeyan ngontrol kualitas?
A: Kita duwe sistem kontrol kualitas sing wis disertifikasi lan kabeh pelanggan sing kerja bareng puas karo kualitas produk kita.

Q3: Apa produk ndhukung kustomisasi?
A: Ndhukung kustomisasi, desainer kita bisa nyedhiyakake produk sing berkualitas miturut syarat sampeyan.Ndhukung sampel OEM. kustomisasi, ndhukung kustomisasi ODM, kita duwe tim desain profesional, bisa ngrancang kanthi mandiri miturut kabutuhan pelanggan.

Pameran

Hcf52ec9fa58742b2a596854ff2f1c9af3

2005 Spring Canton Fair

Ha51a6c4366e947b988e5e53f1446c54b2

2005 Spring Canton Fair

Hbd934ded75db4e2d8e95054891468bb3x

Pameran Sumber Global 2013


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: