Custom Sublimation Underwear Boxer Blank Polyester Long Leg Men Briefs Pabrik Celana Pendek

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Rincian cepet

Kelompok Umur: Remaja & Dewasa
Jenis Kelamin: Wong lanang
Tipe Produk: Boxers
7 dina sampel supaya lead time: Dhukungan
Tipe Pasokan: OEM lan ODM
Bahan: Spandex/Polyester
Jinis kain: rajutan

Gaya: Boxer Shorts
Fitur: Penampilan cetak sing menarik, Anti-Statis, Breathable, Regangan pinggang, Kabeh Ukuran, Gaya keren
Panggonan Asal: Fujian, China
Jeneng merek: Desain Logo Kustom
Nomer Model: HOS0017
Tipe Pola: Print
Tipe Rise: KLASIK

Video

Packaging & Pangiriman

Rincian kemasan:Minangka dibutuhake

Pelabuhan:XiaMen

Lead Time:

Jumlah (potongan) 1-48 49-72 73-3000 > 3000
wetan.Wektu (dina) 20 20 35 Kanggo rembugan

Deskripsi Produk

- Desain khusus: Kustomisasi Poliester
- Celana Boxer : Cetakan Pola Sublimasi
- Mesin Cuci
- Pinggang Fleksibel Premium Comfort
- Ultra-alus Comfort Kain alus krasa apik marang kulit

1

* Brand: LOGO pribadi ngatur
* Tipe Kain: breathable
* Gaya: Fashion & Kelangan

* Dawane: Sedheng dawa
*Desain: Kabeh Cetak Desain Kustom Kaya sing Dibutuhake

Haeef40d819a44ba3aeb877a44f9afffb1
5
Haeef40d819a44ba3aeb877a44f9afffb1
7
8
6

Gambar rinci

Haefaeb6e9fde4e4f82e67772f6fbce74I

Sabuk jeroan sing bisa dipakai

2

Tas U kualitas dhuwur Kain sing nyaman

3

Jahitan kualitas dhuwur

Informasi ukuran

Perawatan ngumbah
* Bisa dicuci nganggo mesin (Rekomendasi Cuci Tangan)
* Cuci Tangan Dingin / Ora Ana Pemutih / Gantung Kering

Bagan ukuran

Hcd15648981d14de0bb696f22b6a13eb8h
CMS SIZE CHART M L XL XXL
A 1/2 pinggang 33 35 37 39
B ikat pinggang 3.5 3.5 3.5 3.5
C dawa metu 27 28 29 30
D iku 21 22 23 24
E munggah ngarep 21 22 23 24
F Mbalik Munggah 22 23 24 25

Kemasan Produk

H05bcf9e6637140299d23ef38036e5907b

Wektu Pangiriman

1. Miturut Kurir
Dikirim dening Kurir - 4-7 dina kerja, sampeyan bisa entuk rega diskon khusus saka FedEx, DHL, TNT, UPS.
2. Miturut Air
Bisa nampa barang kasebut kanthi cepet (7-10 dina), nanging sampeyan kudu mbayar bea lan biaya agen impor nalika barang teka ing bandara.
3. Miturut segara
Jas Pangiriman sing sithik lan pangiriman alon (30-40 dina miturut).Cocog kanggo jumlah gedhe lan barang sing ora penting.
4. Kanthi Sepur
Biaya transportasi luwih dhuwur tinimbang angkutan laut, luwih murah tinimbang angkutan udara.Wektu pangiriman (15-20 dina).dening Sepur diwatesi kanggo negara karo jalur Sepur.

Pambuka perusahaan

Hopesame dumunung ing Kutha Shishi, Kutha Quanzhou, Provinsi Fujian.Iki minangka papan kelairan "Jalan Sutra Maritim".Kutha Shishi misuwur kanthi busana.Kutha iki minangka kutha sandhangan paling gedhe ing Asia lan salah sawijining pusat produksi tekstil lan sandhangan lan pusat distribusi ing China.Nduwe rantai industri tekstil lan rasukan lengkap sing nyakup bahan mentah tekstil, pemintalan lan tenun, pencelupan lan finishing, pangolahan rasukan, produksi bahan tambahan, R&D lan desain, pemasaran lan lapangan liyane.

Hce709a3172b64a9e8c9cd3525888a57cV
H96b8b8af990a4f3a96d1f9eb3393a835m
H034b236e1bd446f9bb84f1f44a18e46fg

Layanan & Kekuwatan Kita
Tim HOPESAME duwe pengalaman ekstensif ing produksi pesenan garmen lan ekspor perdagangan global.We offer layanan OEM kanggo kabeh jinis produk rajutan tenunan lan rajutan, miturut desain gaya customer kang, ukuran, kain, printing, werna, jumlahe, logo, packaging, etc. Request kanggo pindhah menyang produksi.Produksi safety lan tanggung jawab sosial minangka prasetya sing kudu ditindakake, pabrik kita wis lulus sertifikasi SGS, ITS, BV lan panguwasa liyane.Terus ngoptimalake proses produksi, pabrik ngenalake peralatan cerdas paling anyar, papan CAD, nglereni kain otomatis, macem-macem mesin jahit komputer.Layanan profesional lan produksi teknologi anyar mbantu para pelanggan entuk rega lan produk sing luwih kompetitif.

Pameran

Hcf52ec9fa58742b2a596854ff2f1c9af3

2005 Spring Canton Fair

Ha51a6c4366e947b988e5e53f1446c54b2

2005 Spring Canton Fair

Hbd934ded75db4e2d8e95054891468bb3x

Pameran Sumber Global 2013


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: